رئيس بيمارستان عليبنابيطالب (ع) زاهدان با بيان اين که ارائه بستههاي غذايي از جمله فعاليتهايي است که اين انجمن برعهده گرفته است، ادامه داد: اين جمعيت علاوه بر کمکهاي ياد شده، مشاوره و ويزيت رايگان بيماران را نيز با همکاري پزشکان نيکوکار استان برنامهريزي کرده است.
دکتر فاطمه کيخا گفت: هماکنون در بيمارستان عليابنابيطالب (ع) زاهدان به عنوان پيشتاز درمان کودکان سرطاني 14 تخت بستري وجود دارد.
براساس اين گزارش، آقاي عزيزي معاون سياسي اجتماعي استاندار نيز در اين مراسم گفت: زمينه انجام فعاليتهاي خيرخواهانه بايد در تمامي دستگاههاي اجرايي استان فراهم شود.
وي ادامه داد: همکاري مجمع خيران سلامت و ساير تشکلهاي فعال در اين زمينه ضمن کمک به بيماران در رفع نگرانيهاي درماني ميتواند به عنوان بازوي بهداشت و درمان استان معرفي شود.
همچنين دکتر منصور شکيبا رييس دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني زاهدان گفت: چرخه درمان در استان سيستان و بلوچستان در حال تکميل شدن است و بسياري از اعمال درماني توسط متخصصان توانمند سيستان و بلوچستان انجام ميشود.
وي با اشاره به اهميت همکاري دستگاههاي اجرايي با دانشگاه علوم پزشکي در تامين و حفظ سلامت مردم گفت: براساس ارزيابيهاي صورت گرفته، در حفظ سلامت مردم، دانشگاه علوم پزشکي به ميزان 20 درصد ميتواند مداخله نمايد و بيش از آن به همياري و همکاري ساير دستگاهها نياز است.
وي در ادامه حمايت خود را از تشکيل انجمنهاي خيريه جهت کمک به بيماران در بيمارستانهاي استان اعلام کرد. /122
انتهای پیام/